• 1

    Pikeun Lalaki

    Kaasup agul ti sabeulah nepi ka genep sabeulah sareng duanana sayogi pikeun anu tiasa dianggo sareng sistem agul.

  • 2

    Pikeun Awéwé

    Bar Uap anu langkung lega ngandung Vitamin E sareng Aloe Vera. Pakem anu panjang sareng kandel nyayogikeun pangendali sareng kanyamanan.

  • 3

    Cukur Médis

    Dihasilkeun dina lingkungan higienis. Sisir anu didesain khusus pikeun gampang ngaleupaskeun rambut. Sadaya agul anu disahkeun ku FDA.

  • 4

    Double Edge Blade

    Dijieunna tina Swédia stainless. Élmu grinding sareng palapis Éropa ngajamin seukeutna sareng betah.

index_advantage_bn

Produk unggulan

  • Patén agul

  • Bangsa Urang Ékspor Ka

  • Taun Jiali Diadegkeun

  • Juta

    Volume Penjualan Produk

Naha Pilih Kami

  • Kumaha kinerja kualitas agul anjeun?

    Ningbo Jiali mangrupikeun pabrik agul propésional kalayan sajarah 25 taun. Sadaya bahan agul sareng téknologi ti Éropa. Silet kami nyayogikeun pangalaman cukur anu alus teuing sareng awét.

  • Naon harga anjeun?

    Pamakéna sok mayar teuing kana nami mérek tibatan fungsi agul. Agul urang cukur ogé anu mérek tapi kalayan biaya anu langkung murah. Pilihan anu saé pikeun anjeun.

  • Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

    Kami gaduh syarat kuantitas minimum pikeun kaseueuran pesenan tapi ogé bakal nganggap kaayaan pasar khusus anjeun janten ngadukung. Saling manpaatna sok diutamakeun.

Tip Cukur

  • Tip cukur pikeun awéwé

    Nalika nyukur suku, underarms atanapi bikini area, moisturization ditangtoskeun mangrupakeun léngkah munggaran anu penting. Entong cukur tanpa heula beueuseun rambut garing ku cai, sabab rambut garing sesah diteukteuk sareng direcah ujung agul agul. Agul seukeut penting pisan pikeun deukeut, raoseun, iritasi -...

  • Nyukur sapanjang jaman

    Upami anjeun pikir perjoangan lalaki pikeun nyabut rambut raray anu modern, kami ngagaduhan béja pikeun anjeun. Aya buktina arkéologis yén, dina Zaman Batu Pungkasan, lalaki dicukur nganggo beling, obsidian, atanapi beling kerang, atanapi bahkan nganggo kerang sapertos pinset. (Aduh.) Engké, lalaki ékspérimén sareng parunggu, pulisi ...

  • Lima léngkah pikeun nyukur hébat

    Kanggo cukur caket sareng nyaman, kantun sababaraha léngkah penting. Léngkah 1: Ngumbah Sabun haneut sareng cai bakal ngaluarkeun minyak tina rambut sareng kulit anjeun, sareng bakal ngamimitian prosés pelunakan kumis (langkung saé, cukur saatos pancuran, nalika rambut anjeun jenuh pinuh). Lengkah 2: Lemeskeun Rambut Ramo mangrupikeun ...