Lima léngkah pikeun nyukur anu saé

1

Pikeun nyukur anu caket sareng nyaman, tuturkeun sababaraha léngkah penting.

Lengkah 1: Nyeuseuh
Sabun sareng cai anu haneut bakal ngaleungitkeun minyak tina rambut sareng kulit anjeun, sareng bakal ngamimitian prosés ngalembutkeun kumis (langkung saé, cukur saatos mandi, nalika rambut anjeun pinuh jenuh).

Hambalan 2: Soften
Bulu raray mangrupikeun rambut anu paling hese dina awak anjeun.Pikeun ningkatkeun lemes sareng ngirangan gesekan, panawaran lapisan kandel krim cukur atanapi gél sareng ngantepkeun kana kulit anjeun sakitar tilu menit.

Lengkah 3: Cukur
Paké sabeulah beresih, seukeut.Cukur dina arah tumuwuhna bulu pikeun mantuan ngurangan iritasi.

Lengkah 4: bilas
Langsung bilas ku cai tiis pikeun miceun sagala ngambah sabun atawa lather.

Lengkah 5: Aftershave
Saingan regimen anjeun sareng produk saatos cukur.Coba krim favorit anjeun atanapi gél.


waktos pos: Nov-07-2020